Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är till mödrarna jag mötte nu den 19 maj i Sjöbo kyrka.


Mödrarna

Livet frodas i famnens lugna vrå.

Livet;

Det lilla, sover sött på
deras moderliga axlar.

Barnet;

Det lilla fröet av;

Moder jord.

Det lilla, blir med tiden Stort.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren