Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till en ännu ofödd

jag vet inte ditt namn

om du är pojke eller flicka

kanske är du inte bara en



än så länge är du bara en tanke

ett glimrande frö av stjärnors stoff

en av alla nattens ögonblänk



nånstans däruppe finns du

väntar på din tur i kön

där miljoner föds igen och igen



när din dag kommer

lyses hela himlen upp

stjärnebloss i mörker



cirkeln sluts igen

banden förenas åter

jorden snurrar än en gång



det jag då känner

är för mig vad lycka är

den lycka stjärnebarn bär



och jag ska hålla dig i min famn

till den dagen kommer

då du ska pröva dina vingar



om du faller finns jag där

tills dina vingar bär

då släpper jag taget


flyg min ängel, flyg

till stjärnehimlen där ovan

jag vakar över dig




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 17:24



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbart gestaltad Morslycka och välkomnande!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP