Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du mitt hjärta



Du mitt eget lilla hjärta
vållar mig så mycket smärta
du känner och ställer till
men vet ändå inte vad du vill.

Mitt eget hjärta det är du
du som pumpar för mig nu
gör mig aldrig besviken
så jag av kärlek blir sviken.

Hjärtat vilse mig kan föra
påverka känslor och störa
ibland är känslan svår
speciellt nu när vi går mot vår.

Hjärtat och jag är ett par
ett sammarbete vi har
vi håller ihop i samma takt
på det har vi ett kontrakt.




Fri vers av Kristine
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-12-27 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristine