Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför blir det så?

Varför blir det så?

En man och en kvinna finner varandra
naturligt är att de tillsammans vill vandra
men betänk om de finner att de olika är
att den ena önskar att de ska gå isär?

Om kvinnan osäker är och drar sig ur
vad händer då med mannen och hur?
att känna, är kvinnans eget dilemma
hon tänker medan hon ensam är hemma.

Visst kan allting bli fel från dess början
hur städar man upp efter hela sörjan?
man ville inget ont från begynnelsen
sökte enbart efter den nya förnyelsen.

Vad gör en kvinna då en man blir kär?
från början det ej var menat så där
varifrån får män sina känslor varma?
kvinnans tanke var ej att mannen charma.




Fri vers av Kristine
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-12-29 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristine