Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes namn

Jag mötte en vacker dam.
Hennes namn var...

Jag älskade med henne i en ringdans.
Hennes leende var...

Hon greppade min hand och upp
den mellan hennes ben for.

Hon greppade min själ.

Jag log mot henne där hon låg...
… där hon låg; låg jag med hennes andetag.

Jag möte en vacker dam.
Hennes namn var...
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-20 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren