Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan

Jag mötte en Kvinna.

Hon känner inte mig men jag
bedåras av hennes hårlock.

Jag bedåras av henne.

Men hon känner inte mig,
men jag bedåras av hennes hårlock.

Jag bedåras och jag följer henne
med min blick en stund.

Jag bedåras av hennes skönhet;
av hennes hårlock.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 146 gånger
Publicerad 2011-05-20 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren