Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ganska udda dikt för att vara skriven av mig. Jag brukar haka upp mig på att allt ska rimma.


Förändring

Jag målar mina naglar i silver
För att fånga månens sken i mina händer
Kläderna är i mörkaste svart
För att jag ska bli uppslukad av natten

Jag klär mig i smycken av guld
För att gnistra likt stjärnorna i skyn
En hatt pryder mina röda lockar
För att mystiken ska tätna likt natten

Men allt är en illusion
Ingenting är evigt mörker

Jag målar mina naglar i silver
För att matcha ringen på mitt finger
Kläderna lyser av färger som grönt och blått
För att jag vill synas framför dig, bara för dig

Smyckena jag bär är i silver
De glittrar likt mina ögon när jag ser på dig
Jag släpper ut mitt röda hår som eld
Och låter denna eld infinna sig i min blick

Du förändrade min värld
Allt är inte längre svart och vitt




Fri vers (Fri form) av Johanna Rose
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-20 22:31



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar dikt som vinner på upprepningarna! Applåder ♥
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Rose
Johanna Rose