Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ängel och fågel..


fåglar

\" Du Kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud,
men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår\"

\" du kan in hindra den goda och den onda ängeln från att sitta på din axelar men du kan hindra dem från att se varandra.\"




Fri vers av muffins
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-12-27 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins