Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till queenia.


Att Få och att Ge

Ja många skyr mycket
i denna världen.

Men varför låta sig föras
med skyarna och sig
själv bli förvänd?

Varför inte bara vara
den man är.

Ge och få det man
i livet gillar.

Få och ge vare sig vad;
än man nu gillar.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-22 14:11



Bookmark and Share


  Anna*
Så enkelt och så sant! Applåderar
2011-05-22

  Emme VIP
Jättefin!!
2011-05-22

  Lena Själsöga Keijser
en vacker hyllning

och
stora vackra livsord
2011-05-22

  queenia
ler stort!! Det är så!! Tusen Tack! :)
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren