Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidens Alcatraz

Sommaren kom att falla
av vinterns vassa vapen.
För att finna feghet
i evighetens sömn.

Snöstormar dominerade
och allt halkade handlöst
mot markens misär.

Vattnet kunde inte längre
finna frihetens fackla
utan vågorna

vissnade

till frusna fängelsen.




Fri vers av Ann. O. T. Herriddle
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-22 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle