Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte en fucking pool

Hos dig bodde min säkerhet,
men jag var ett hav.
Och du -
Du önskade att jag var en pool
med puffärmar
Och livboj,
och lata plask
som inte la mer än kalla små stänk på din mage.
Men jag -
Jag var ett hav fyllt av vågor
Och ångest.
Som dränkte drömmar
och strömt stretade bort lyckan
medan jag mediterade i mörkret.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 82 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-30 23:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men du är tydligen amerikaniserad.
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle