Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonen talar till mig

som en vacker dröm

ätandes av en grumlig insikt

i en gråmulen spegelbild

med vackra, hårfina sprickor

som ett spindelnät

där ansiktet borde vara

och en knytnäve

där ansiktet skulle vara

och en arm som sträcker sig

från oss båda

en av mig

är inte äkta

ingen av mig

är jag

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-23 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen