Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dag

Idag en fantastisk dag;
att vara på.

Jag såg livet i min hand
denna dag.

En man jag möte av livfullhet
och han var grann;

av gudomlig kraft han var som
livets stormiga vind.

Jag mötte livet denna dag.

En dag med öppen hand;
med lovsång för det goda
jag mötte mina goda vänner
i kyrkan och jag bjöd dem på livet.

Idag en dag av grönska;
grönska av kärlek och
godhetens kraft.

Jag mötte en vän...
... en vän som var kvinnan så rar,
jag mötte Johanna min vän.

En vän av sötman och
skönhetens dag.

En kram jag gav,
en kram jag fick
och glatt vi vandra
genom livets hamn.

Idag en dag av skönhet.

Många vänner jag mötte och Ja...

… Jag mötte även dig...

… du som är skönheten av livet.
Du frodigheten och
fruktbarhetens gudinna.

Dig jag tog i hand,
en varm skön hand.

Du en skönhet i livet,
en älsklighet.

Dig kan jag älska
och jag älskar dig.

Du en vän för livet.
Du en vän för livet.

Och här jag sitter i
stugan med min mor.

Ja här sitter vi och
regnet det yr...

... Ja!

Det faller bokstavligen ett
skyfall över livet denna dag.

Här mitt i livet;
Detta nuet.

Mitt i nuet av
livet sitter jag.

Här är jag.
Här är jag.

Och jag är livet.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-23 00:44



Bookmark and Share


  Anna*
Ibland när vi ser tillbaka på alla möten vi haft så uppskattar vi de stunder ni varit närvarande i nuet. Det är då vi skapar verkliga minnen. Applåder
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren