Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodröd

ett ögonkast och jag vet -

jag vet allt det där

som jag alltid vetat, velat -

 

glömma

 

känslorna jag stängt inne -

försökt gömma på det sätt

man gör när man aldrig kan -

 

glömma

 

din blodröda tunika minns -

jag ser att den minns

min hand -

 

förlorad

 

tiden med min hand -

i din hand

för alltid -

 

förlorad




Fri vers av SoSk
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-23 11:56



Bookmark and Share


  Baystream
Smärtsamt vacker.
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

SoSk