Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till min vän Michael Darius.


Livets strand

Jag mötte en man i detta livet.
Han var lång och grann.

I livet är han en livsfamn.

Du en vän på livets strand.
En varm hand.

Du en man på livet långa livsstrand.
Du en man med livets hand.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 205 gånger
Publicerad 2011-05-23 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren