Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga våga

 

Du
Älskling

 

ge mig dina gömda
något glömda

ord
känslor

ge mig
räck mig dem

öppna upp

för då det börjar skymma
och du vill ta till flykt

rymma från det
du räds mest


står jag kvar, här
genom natten

 

 




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 432 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-23 22:01



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Dessa rader andas SANN kärlek,
där man finns för varandra i
livets alla nyanser..
.. hjälpa varandra att Utvecklas,
öppna upp hjärtat.
Och vara beredd på vad som kommer ut.
Och ändå stå kvar.
Upplevde denna text starkt!
2011-05-26

    ej medlem längre
Svårt att sätta ord på dina ord... men den här var helt enkelt underbar.
2011-05-25

  Ninananonia VIP
Ja den är vacker!

Underbart skrivet..
2011-05-23

  sockerspöket
Jag tror det är nog det viktigaste att säga, att tala om att man står kvar och väntar. Att uppmana till kärleken och att inte rädas för att man finns där för en.

Vackert, enkelt och berörande skrivet
2011-05-23

  miljas
Så fint. Enkelt men starkt uppmanande. Våga leva, våga älska/bli älskad.. Lyckost den som får dessa ord av dig!
2011-05-23

  Emme VIP
Jättefin!!
2011-05-23

  SannaPanna
Den gillade jag! Känner kärleken flöda, trots den är på ett och samma ställe. Kvar.
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson