Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Kvinnan

Där i det gröna står hon.

Hon är naken för mig
och även jag är naken.

Hon står på knä där framför mig
och jag står där framför henne på knä.

Hon särar sina ben och låter mig ta del av henne,
som jag särar mina ben och låter hon ta del av mig.

Jag öppnar mitt sinne och
hon öppnar sitt sinne.

Vi öppnar oss för varandra.
Det hon ger mig,
ger jag henne.

Hon särar och öppnar sig för livet
som jag särar och öppnar mig för livet.

För mig är hon livet och
jag livet för henne.

Hon Ger och jag Ger.
Vi Ger inför varandra.

Hon Älskar som jag Älskar.
Vi är nakna inför varandra.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-05-24 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren