Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelsolsekunden

En snabb blick in i din mystik,
två sekunder... en evighet för
mannen med fotografiskt minne.
Två sekunder en evinnerlighet.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-05-24 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren