Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vederkvickelse

Idag en dag av vila.

Kroppen är slak som
en slingrande orm.

Idag en dag av stillhet
och här jag sitter
i lugn och ro.

Idag en dag av tankefrihet
och alla tankar har tagit siesta.

Idag en glad dag av inre lugn.

Och jag sitter här i min innersta;

Konstruktion och spelar ett
evighetsparti med själen.

Ja här sitter jag i mitt innersta.

Idag en dag av vila.

Och jag spelar schack med själen.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 379 gånger
Publicerad 2011-05-26 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren