Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sutra

När jag förför dig;

Gör jag det Djupt
in i ditt innersta.

Jag masserar med fingrar
så intensiva och varma;

Djupt in i din hela och
så intensiva härd.

Ja här ligger du inför mig
och jag förför dig Djupt
in i din slida.

Jag särar sakta med tungan
dina läppar och jag smeker
mig djupt in med udden
i din så heta härd.

Här du nu ligger varm och intensiv
med sprudlande andetag och
jag smeker dina ben;

Jag förför åter igen men
nu med min styva lem…
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 405 gånger
Publicerad 2011-05-26 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren