Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål ta mej fan



Höj ditt glas
töm alla bägare
tillbaka nu kommit
dårskapens jägare

Kristendomens lakejer
som tycks sakna förnuft
åter har egoisman
blivit hedervärt tuff

programmen på TV
säger väl allt
Sverige har stelnat
blevit skrämmande kallt




Fri vers av Kärlekens lov
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-26 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kärlekens lov