Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes begär och andras lustar


Hon vill ha kukar
i parti och minut
hon blir så grinig
om hon ej får ett skjut

hon knullar grannen
när på jobbet jag är
ändå jag älskar
och har henne kär

för visst ska hon njuta
av sina enorma behov
även om det sätter
relationen på prov

min är så sliten
och ej särdeles stor
alls ej som grannens
eller för den delen hans bror

vi har fyra ungar
dom liknar ej mig
men hon bara säger
dom älskar ju dig

vem som än är fader
de tror det jag
en usling vars sexlust
är för dålig och svag

så här har vi levt
sen urminnes tider
får hon ej knulla
i vaginan det svider

oräkneliga är de
männen hon haft
tänk va hon kan
med sin erotiska kraft

visst pratas det mycket
bakom min rygg
men jag känner mig ändå
älskad och trygg

för vem hon än knullar
hon somnar hos mig
rosig och tillfredställd
min älskade tjej




Fri vers av Kärlekens lov
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kärlekens lov