Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Camilla (En vän från kyrkan)


Zenit

Idag en sammankomst
av vacker klangfärg.

Ett möte mitt i samlingens klara färgton.

Du och Jag;

Öga mot Öga.
Hjärta mot Hjärta,
fyra ögon i samspråk
och Två pulserande hjärtan.

En skön nyansering i dina blickar
som landade så mjukt i själen.

Dina leenden exceptionella
och ditt ljuva sinnelag som en vacker
blomma mitt ute på ängen av grönska där jag
flanerar omkring och ser dig för den Kvinna du är.

Du en raritet och i din blick:
I din själ bor en genuinitet;

en vacker blomma.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-26 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren