Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni söker döden




Komma hit oinbjudna,

vad i helvete,
sparka er i ansiktet,

pissa er i käften,
karva ut era känslor och göra mos av dessa,

det kallas för etik,
moral och andra oantastliga tramserier utan karaktär,

flickan jag älskar blev fylld av mig,
natten randades sitt slut,

ciggen brinner,
sakta sjunker solen ned i havet för att slockna,



fortsätter ensam


dott Skriv en kommentar
dott Skicka en privat kommentar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-26 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerligt Peter!!
2011-08-20

  Alexander Gustafsson
denna är som krig,
denna är som första världskriget,
man mot man,
man emot vansinnet.

Peter,
denna är hundra gånger om,
en bra text.

och tusen gånger om läsvärd.
2011-06-04

  Katarina O´Nils Franke
Hårt mot hårt. Etik, moral och tramsigheter utan karaktär - du tar stora ord och gör dem till poesi. Vi söker döden. Du är konstnärlig! Bravo!
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth