Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Camilla (En vän från kyrkan)


Famnen

Våga dig fram Ur hjärtat och kom till mig.
Låt mig få höra din ljuva stämma.

Kom fram ur Själen, se Djupt in i mitt
Hjärta och se mig för den jag är.

Jag står Här med öppen Famn,
kom kliv in i min varma Vrå;

Mitt hjärta är ditt och här vi sitta runt den
brinnande Eld som håller våra hjärtan varm.

Ja här sitter Du och Jag och i din hand du har min
och i evighetens skimmer vi segla med vänligheten
och godheten som livets vind.

Ja här är Du och Jag.

Ditt hjärta är det vackra
och så även Mitt.

Ditt hjärta är mitt Som ditt är mitt
och Vi är ett i Guds varma famn.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren