Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsträd

I min livstid jag alltid guppa på mitt gröna löv
genom den smala flodvågen vid livsträdet.

Alltid jag höra L'amour toujour
genom mina hörlurar och livets
sorl när jag möter den stora:

Den djupa havsvågen i hjärtat.

Sältan sprudlar i min mun som
champagnen jag aldrig fått smak för…

… I min livstid jag alltid guppa på mitt gröna löv.

Och mellan varven jag har dig
Med; Du visliga morgonvind.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren