Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

islager


allting vänder
så tror vi

vi väntar oss det
det bättre

att smärtan avtar
kyls ner

hårdfryses
med ett tunnt islager


att det står emot
åverkan

från
strålar av

lena ord




Fri vers (Fri form) av viscott
Läst 417 gånger
Publicerad 2011-05-28 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viscott

Senast publicerade
fundament
raster
avtryck
islager
* Se alla