Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

raster


om söndagarna
lindas orden på träbänkarna

till hot

de milda smilfinkarna
i togorna
ser ner på

de pejlar uttryck
läser in bilder

rastret och pixlarna

visar ingen generositet
eller försoning

ingen förlåter

längre




Övriga genrer av viscott
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viscott

Senast publicerade
fundament
raster
avtryck
islager
* Se alla