Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryck

ensamhetens lunga
andas in och ler

den vill inte ha mer

det fådda
räcker till

nyanserna
brände och slog
och tryckte till

och

ensamhetens lunga
söker lättnads luft





Fri vers av viscott
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viscott

Senast publicerade
fundament
raster
avtryck
islager
* Se alla