Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honungsdagg

Där stod jag på knä för livet.

Jag såg upp på hennes sprudlande
och så nakna himlakropp.

Tog del av hennes leenden på
avstånd, tills hon klev fram till mig:

Hon tog sina händer
och smekte min kind.

Förde mig fram till hennes livsgång.

Jag frodades i hennes
lena läppars behag.

Jag gav av min själ i denna stund
och hon log mot mig när jag tittade upp.

I hennes ögon brann solen
och ur hennes mun droppade
livets honungsdagg.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-28 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren