Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bekräftelse


Grumliga vatten



Kanhända är han ute på farligt grumligt vatten

likt nattfjäriln på sin vandring efter bekräftelse??


han med pennan

hon med högklackade stövlar.










Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-28 17:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Visst kan det var så
för många
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP