Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄS INTE

Läs inte

Du blir bara besviken

Du kan stanna här och nu

Fortsättningen är inte bättre

De ger dej inget...eller


Va ger de mej

Jag vet
att jag just nu
har någon som ser mina ord

Gnussar lite på min själ

Någon som läser mina tankar

Tankar som flyger hit och dit
en gråmulen innedag
med regnet smattrande
mot rutan

Tankar som fastnade
här och nu

Va vet jag
om du läste till slutet
eller stannade
mitt i

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-05-29 12:45



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Lockades in av det förbjudna att inte läsa ;-)
å så Läste till slutet ;-)
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP