Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågrörelsen

Skådar ut över sjön där vågor guppar.
Den vackra ligger på bryggan och solar
sin sköna och läskande lekamen.

Här uppe på gräset ligger jag.

Solen steker och är inte barmhärtig denna dag,
men lättad blir jag när den älskliga kommer upp
från bryggan och svalkar med sina blygdläppar.

Tungan gör sin vals medan
ögon skådar mot fjärran.

Ljudlig är själen när flodvågen inom
svallar och tungan vätas av det utsökta.

Blottad ligger jag med
törsten släckt... ... Kom.

Sprudlande går vi hand i hand
upp över gräset mot stugan.

Naken och intensiv ligger ljuvligheten ned
och tungan smeker i hast till händer tar vid;

Pressar och trycker mig mot härden.
Blygden lika het som uddens vals.

Pulserande och forsande fylls
skönheten med sprudlande energi.

Tungan våt: Förväntansfull;
Pulserande och vill ha mer, mer, mer...
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-05-30 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren