Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Funcky


Cancern

Naken stod hon där framför mig och
jag betraktade hennes själsliga vigör.

På glänt stod hennes hjärtliga port och lockade
på mina andetag och spirande smekningar.

Blottad i mörkret stod hon obetäckt och jag log.
Nervös var hennes stämma inför det jag skulle känna.

Hennes stämma var nervkittlande
och jag kände hennes tunga andetag.

Från hennes läppar spirade ordet halv fram.

Jag log åter och förde min hand mot
hennes bröstkorg och viskade;

Nej du vackra Du är inte halv.

Utan du är sprudlande vacker:
din kvinnlighet är inte borta;

Det bor där i djupet av ditt hjärta.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-31 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt fin och målande
2012-05-17

  Lindström hette jag
fin,

väldigt berörande!

:)
2011-06-02

    Ken Cassel
Bra Niklas!
:)

Mvh
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren