Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperation


Mina ögon har två nätters tyngd
jag är, ja vad är jag?
Jag är till salu
ge mig en kyss
och jag kallar dina ögon
för hav!




Fri vers av Dilsewat
Läst 426 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-31 15:37



Bookmark and Share


  * MARY *
jääääkligt snyggt !!!!
2011-06-17

  KristinaE
ord som uttalar längtan till ... närhet
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars