Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråddjup

Från djupet av livet står
en mogen kvinna och ler.

Från djupet av hjärtat spirar
kärleken från hennes bröstkorg.

Från havet där hon står med bråddjupt hjärta,
slår pulsen som höga vågor över mannens strand.

Tvärdjup är hennes kärlek och den trånar
efter sin likhet som bor i dess motpol.

En kontrast som brinner i
takt med solens hetta.

En tidsvåg som kommer med
hennes höga vågor av kärleksfullhet.

En man av kärlek.

Och här vid klippans kam står;

Tidernas man.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-05-31 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren