Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande eldorado

Solen har öppnat en port bland molnen
och edens paradis står glödande nedom.

Himmelen blottar sina andetag och vinden
tar tag i de smaragdgröna trädkronorna.

Naken står sjön inför mina ögon och förför
med vågor som skvalpar mot stranden.

Ställer mig vid strandkanten och känner livet som
med harmoniska ryck, pulserar mot mina fötter.

Svalkande är vågorna som stimulerar nerverna
som kvittrar ljuvt inom som en len
hand som kittlar naken hud.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-31 21:16



Bookmark and Share


  Emme VIP
Jättefin!
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren