Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mördare

Gratulationer, du har mördat lyckan.
Du högg honom i hjärtat
med silkeslena ord

Han förblödde
ur såren rann tårar
och glädje

I mig bor hans bror ångesten
han livnär sig på minnen
och lämnar efter sig
sorg

tack

älskade mördare




Fri vers av Berntofd00m
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-31 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berntofd00m