Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon, våren som kom till hösten

Den bästa jag vet
Har mörka ögon
och mörkare lugg

som ramar in
världens största
leende

Hon viskar kamp
och andas kärlek

hon är
den kalla världens vår

hon är min vår
som kom till hösten

den som
smälter isen
förintar kylan
precis i tid till vintern

får det kalla hårda
att slå ut i en färgexplosion
en färgrevolution

livet börjar igen

revolutionen
den ekar i iran

och den ekar i mig
när hon viskar

"Remember, remember the fifth november"




Fri vers av Berntofd00m
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-02 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berntofd00m