Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökkyssar

Jag suger i mig dina kyssar från en cancerpinne
saknar närheten
inte sex alltså,
utan att bara ligga tätt intill dig
vara lycklig

Jag tar en kyss till
innan våran tillfälliga närhet försvinner
som rök i natten
fast det är ingen fara
jag har nästan ett helt paket kvar

När det är slut kan jag köpa ett till
för varje paket jag köper minskar min livslängd
men jag får mindre tid
men mer cigaretter
jag får mer tid med tobak
och med dig

det var lättare när det närmaste jag kom dig inte var ett paket Marlboro Light




Fri vers av Berntofd00m
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berntofd00m