Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maestro

I grunden för de härdade
andetagen, står gräset högt.

Och i lungor frodas rikedomens alster
hos den kvinnliga körledaren;

som står där i det smaragdgröna
i himmelsblåa klangfärger.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-01 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren