Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs efter et samtal med min syster


Lugn och ro


Jag är så trött på allt
Så trött på att trippa på tå
Jag är så less på att vara till lags
Du vet ju allt
Så visste du inte det
Du kan ju allt
Så kan du inte förstå

Jag vill ha lugn och ro
Jag vill slippa det här

Visst har jag känslor för dig
Men du ser dem ju inte
För då skulle du ju inte göra så här
Då skulle du inte säga så som du gör
För fina ord säger allt
Allt det som jag förstod
Allt det som jag inte ville höra
Jag önskade att det inte var så
Men dina ord säger mig att det är så det är

Och det gör mig så sorgsen
Det gör mig så trött
Så tom på kraft, jag har inte den orken
Jag vill bara ha lugn och ro

Hur kan du säga att jag inte älskar dig
Hur kan du veta vad jag känner
Du ser ju inte hur jag mår
Hur kan du säga att jag inte älskar dig
Om jag inte älskade dig skulle jag ju inte bry mig
Då skulle jag inte säga något
Då skulle jag ha gått för länge sen
Men min kärlek har svårt att andas
Min kärlek till dig har svårt att finna fäste i mitt förnuft

Förstår du inte att jag tvivlar när du säger så
Förstår du inte att kärleken är en känsla som drunknar
Den drunknar i alla andra känslor som skriker inom mig
Och de känslorna är det tyvärr du som väcker
Och om jag bara kunde få lugn och ro
Jag behöver lugn och ro så alla andra känslor läger sig
Så jag bara kan känna kärlek och inte allt det andra
Jag vill bara ha lugn och ro

Du vill ha svar, du vill ställa dina frågor
Men du vill inte lyssna
Jag ska lyssna på dig, men jag har hört nog
Allt det du säger har du sagt så läge
En gång i tiden så lyssnade jag, men det var då
Nu vill jag bara ha tystnad och lugn och ro
Dina hot och dina anklagelser väcker ingen kärlek
Jag kommer inte böna och be
Jag älskar dig, men inte till vilket pris som helst
Jag älskar dig men du får också göra dina val
Och vill du inte ha mig som jag är får du gå
Det är ditt val, men jag kan inte vara någon annan
Försök at förstå. Jag är den jag är
Är det inte den du vill ha, då får du söka någon annan
Det är ditt val, det respekterar jag, men jag väljer med
Och jag vill ha lugn och ro




Fri vers av PPQ
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-12-28 20:56



Bookmark and Share


  Liza Nilsson
Mycket fint och vackert och mycket känslor för en som du älskat..

Många kramar från Liza.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ