Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här nånstans innanför gallret, sitter en luftkonditionerare och visslar...




Missa inte Det uppenbara

Det är så lätt att missa

Det nära

Det uppenbara

Vi tar det ständigt närvarande

För givet


Luftkonditioneringens evigt närvarande entoniga visslande

hör jag först när den oväntat stannar


Hjälp mig att uppskatta mina medmänniskor

medan de är med mig




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 308 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-01 22:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra sagt, så sant..
2011-06-02

    ADI Nehlin
Kloka ord..visst är det så att vi missar och tar mycket för givet ibland
2011-06-02

  Minkki VIP
du har ett så positivt djup, Tor-Björn. Skön läsning!
2011-06-02

  La Magnólia VIP
Det här är en oerhört viktig sanning! Luftkonditionderingen .. skön och bra .. vi saknar den när den upphör att fungera ... En bagatell jämfört med hur viktigt det är att uppskatta sin medmänniska .. medan hon/han ännu finns!
2011-06-02

  anits VIP
Fina rader och dom två sista
raderna visar mycket klokskap
2011-06-01

  Bibbi VIP
"Hjälp mig att uppskatta mina medmänniskor

medan de är med mig"

Hög visdom.
2011-06-01

  Ninananonia VIP
Hi,hi! :) Mycket bra!
2011-06-01

    ej medlem längre
Sista strofen borde vi alla skriva in i våra hjärtan.
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)