Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt finns de bara där.


Underbar morgon





De kom en underbar morgon

bara slank in till morgonkaffet.

Höll mej sällskap

Värmde mej

och stannade

kvar.



Du glädje

Du tacksamhet

Du livsbejakare


Tack för att Ni kom





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 10:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket glädje i dina rader,
blir glad av att läsa dom.
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP