Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crea Diem

Där stod jag mitt i livet.

Omgiven av guldet från hjärtat; Kärleken.
Öppen är mitt sinne som delar med sig av glädjen.

Naken är själen som blottar sig för dig du sköna.

Grönskan frodas och här vandrar jag
omkring mitt i livet; i grönskan.

Här är jag och jag skapar min dag
ihop med dig när vi vill och kan.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-02 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren