Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ignis

I mig brinner lågan!

Och du är min vind;
mitt bränsle i natten.

Naken står du framför mig
och lockar mig till sängs;
Kom. Kom…

… låt dina armar omfamna mig.

Naken står hon
och ser mot mig
här där jag sitter.

Snart kommer jag och tar
dig med eldens flammor.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-03 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren