Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa skönheter kom för att säga hejdå innan vi for från Sofia (aug 2008)




Du kan behöva lite extra hopp

Du kan behöva
Lite extra hopp

Du kan behöva
Hitta glädjen i det lilla
För att kunna förmedla
Glädjen i det stora

Se inåt
Känn din egen styrka
Som fylls på hela tiden
Växtkraft

Och tecknet skall vara
En lönn som fällt sina blad i juli
Vackra gulröda händer
Utspridda i det våta gräset




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 303 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-03 07:03



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
goa, fina tankar
2011-06-04

  La Magnólia VIP
Fina tankar! Ofta glömmer vi bort det "lilla" .. men när vi lär oss att fånga det, så blir livet så mycket vackrare och när det "stora" kommer, blir det så mycket större ...
Vackra små vänner du "fångat" som minne ...
2011-06-04

  Ninananonia VIP
:) Vackert!
2011-06-03

  RosieLoveHeart
vackert skrivet , dom orden behövde jag just nu ...känner mig lite lost , tack
2011-06-03

  anits VIP
Bra skrivet, mycket kloka ord
2011-06-03

  Filosofen2
Underbart
2011-06-03

    ej medlem längre
Ah.
Så gärna :-)
Tack.
2011-06-03

  Minkki VIP
fin tanke! vackra katter!
2011-06-03

    ej medlem längre
glädjen i det lilla kan vara smittsam, kanske det är därför som många inte vågar ta emot den :-)
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)