Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den i slutet på sommaren... Hittade den idag... Under sängen i en rygga.


vem är du?

vem är du som bara kom springandes in i mitt liv och gjorde mej sådär.
Ja du vet lyckligt kär, var är du nu.
Du har bara försvunnit ut ur mitt liv du kom lika fort som du försvann.
Men jag vet inte vad jag ska göra utan dej.
Men jag antar att jag måste gå vidare med mitt liv.
Hitta någon annan men du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta .
Jag älskar dej ju

Jaha nu står jag har igen, alldeles ensam och fryser fast det inte har kommit någon snö.
Det är så jag känner mej just nu, för du inte har fattat att jag älskar dej.
Vad ska jag göra så att du märker det.
Vad ska jag göra är det ingen som kan komma och hjälpa mig.
Någon som kan hjälpa en lite frysen tjej.
Att finna värmen och tryggheten i någons famn.




Fri vers av tove VIP
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-12-29 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tove
tove VIP

Mina favoriter
Tårar