Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista tangon

En nordlig vind
som smeker min kind
höstens gulgröna
orangebruna löv
svävar i luften
gör sin sista dans
i vindens harmoni
hittar sig in i tangorytmen
med sussande
nordliga vinden




Fri vers av reza.hb
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-25 16:09



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Fin bild till din söta dikt, jag gillar båda - massor!!:-D
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb