Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösgjord


du står med kupade händer kring hennes bröst
och lystet lutar du huvudet bak
och sluter dina ögon för denna villiga kvinna
hon som hänfört funnit taget kring din tråd
den in i ditt bröst
och nu med stadigt grepp
löser upp dina sömmar

i hennes grepp formas du lyckligt
likt vax i solen, in till något vitalt spirande,
upprymt glödande, livligt glimmrande

den röda och vita klövern
med ljus solvända
lutar sig sommrigt stilla
närmare intill
bjuder er in i vila





Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 469 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-04 00:01



Bookmark and Share


    LitenOskyldig
"och sluter dina ögon för denna villiga kvinna
hon som hänfört funnit taget kring din tråd
den in i ditt bröst
och nu med stadigt grepp
löser upp dina sömmar"

Mmm.. Fint. Får bilder i min hjärna, som är bra.
2011-07-13

    ej medlem längre
Så fantastiskt vackert skrivet om den helande och läkande, sensuella beröringen... älskar raderna: "och nu med stadigt grepp / löser upp dina sömmar". Precis så är det. När den helande passionen får fritt spelrum.
2011-06-06

  SannaPanna
Passion genomsyrar texten, att tillåta sig formas och njuta av det kan vara svårt annars;)
2011-06-06

  Järnkatten
Underbart :), erotik och romantik i förening...
2011-06-04

  ia VIP
njutbart
2011-06-04

  Ninananonia VIP
Vacker är denna vila :)
2011-06-04

  Gawain VIP
Smakfullt!
2011-06-04

  Osvalds_Dotter VIP
Midsommaräng,,

Kärleksmöte,,

Passion!
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson